Wellness massage*

Bij de wellness massage masseer je vanuit je hart: Je laat al je gevoel en energie door je handen stromen. Je werkt niet volgens een plan of schema, maar luistert steeds bewust naar je intuïtie. Wellness massage bevat belangrijke elementen voor totale ontspanning. Alles moet in balans zijn: dat wat je voelt, hoort, ruikt, proeft en ziet. Intuïtie is het zesde zintuig en staat centraal bij elke massage.Tarieven
30 min.45 min.60 min.
€ 35,-€ 45,-€ 50,-

* deze behandeling uitsluitend op afspraak

Cupping therapie*

Cupping therapie is een prachtige Oosterse zuigtechniek waarbij cups op het lichaam worden geplaatst en over het lichaam heen worden bewogen. Deze cups zuigen vacuüm op de huid. Door deze techniek worden gifstoffen naar de oppervlakte gebracht vanuit de diepere weefsels. Door de goede doorbloeding zal het bindweefsel zachter worden en zullen spierknopen veel makkelijker oplossen. Deze techniek is tijdens elke massage te gebruiken. Cupping wordt vaak ingezet tegen nekklachten, hoofdpijn, migraine of ander spiergerelateerde klachten.


Tarieven
30 min.45 min.60 min.
€ 35,-€ 45,-€ 50,-

* deze behandeling uitsluitend op afspraak

Hotstone massage*

Het therapeutische effect van warme stenen is al duizenden jaren bekend. Vroeger werden warme stenen gebruikt als verwarming tegen de kou. Over de hele wereld werden warme stenen gebruikt voor diverse doeleinden. De basaltstenen die gebruikt worden tijdens de massage worden verwarmd tot 45-50 graden, waarna ze op het lichaam worden gelegd. Hierna volgt de massage met de warme stenen en warme etherische olie. Deze massage met verwarmde stenen en de heilzame werking van essentiële oliën is een weldaad voor lichaam en geest.


Tarieven
30 min.45 min.60 min.
€ 40,-€ 50,-€ 55,-

* deze behandeling uitsluitend op afspraak

Japanse gelaatsmassage*

De Japanse gelaatsmassage komt rechtstreeks uit de Japanse cultuur. Het is een verfijnde gelaatsmassage die de oppervlakkige en diepe gelaatsspieren, drukpunten en meridianen behandelt. Deze vorm van massage harmoniseert de lichamelijke, emotionele, mentale en spirituele niveaus en verhoogt de immuniteit en optimaliseert het hormonale systeem. Er wordt ook preventief gewerkt aan rimpelvormingen en het verbetert de huid na een huidaandoeningen zoals acne. Kortom, Japanse gelaatsmassage draagt bij aan verbetering van de opbouw en samenhang van de verschillende lagen van de huid en brengt u in balans.


Tarieven
60 min.
€ 50,-

* deze behandeling uitsluitend op afspraak